Car question

250

Asked by Oct 14, 2016 at 06:21 PM about the 1996 Chevrolet S-10 LS RWD

Question type: General

I have a complete tune up,ever the coil,.when I
try to accelerate, it just sputter

1 Answer

122,825

A couple of things to look at, try changing the TPS you may want to look for a vacuum leak, check all your hoses and I would check to see what your fuel presuure is. There maybe junk clogging the screen in the pump.

Your Answer:

Chevrolet S-10 Experts

  • #1
    Andrew Olsen
    Reputation
    2,830
  • #2
    Trebor66
    Reputation
    1,130
  • #3
    John Saffrahn
    Reputation
    1,120
View All

Related Models For Sale

Used Ford Ranger
116 Great Deals out of 4,304 listings starting at $1,000
Used Toyota Tacoma
446 Great Deals out of 50,197 listings starting at $2,695
Used GMC Sonoma
284 listings starting at $2,900
Used Ford F-150
2,398 Great Deals out of 200,117 listings starting at $1,300
Used Chevrolet Blazer
735 listings starting at $900
Used Dodge Dakota
83 Great Deals out of 3,051 listings starting at $1,900
Used GMC Sierra 1500
816 Great Deals out of 60,745 listings starting at $1,495
Used Dodge Ram 1500
342 Great Deals out of 9,284 listings starting at $1,800
Used Chevrolet C/K 1500
711 listings starting at $1,758
Used Chevrolet Camaro
260 Great Deals out of 27,404 listings starting at $2,900

Content submitted by Users is not endorsed by CarGurus, does not express the opinions of CarGurus, and should not be considered reviewed, screened, or approved by CarGurus. Please refer to CarGurus Terms of Use.