2000 pontiac grand am: my service engine soon light came on had it checked it said my cam shaft position sensor was bad. replaced it ran fine for an hour light came back on..same code. replaced it again...same scenario. any ideas????

25

Asked by Jun 01, 2007 at 08:40 PM about the 2000 Pontiac Grand Am SE

Question type: Maintenance & Repair

1 Answer

32,685

Well either your second cam shaft sensor was bad (not likely) or the sensor is malfunctioning because of an electrical problem.

1 of 1 people found this helpful.

Your Answer

Pontiac Grand Am Experts

  • #1
    tenspeed
    Reputation
    7,790
  • #2
    John Saffrahn
    Reputation
    1,610
  • #3
    Tom Demyan
    Reputation
    1,520
View All

Related Models For Sale

Used Pontiac Grand Prix
27 Great Deals out of 2,684 listings starting at $1,500
Used Pontiac Firebird
10 Great Deals out of 784 listings starting at $2,500
Used Ford Mustang
709 Great Deals out of 38,398 listings starting at $895
Used Chevrolet Camaro
382 Great Deals out of 30,498 listings starting at $3,500
Used Pontiac Bonneville
518 listings starting at $1,799
Used Chevrolet Impala
480 Great Deals out of 33,615 listings starting at $777
Used Chevrolet Malibu
1,076 Great Deals out of 72,017 listings starting at $1,896
Used Ford F-150
2,238 Great Deals out of 179,996 listings starting at $1,300
Used Honda Civic
802 Great Deals out of 72,084 listings starting at $1,400
Used Pontiac Sunfire
321 listings starting at $2,100

Content submitted by Users is not endorsed by CarGurus, does not express the opinions of CarGurus, and should not be considered reviewed, screened, or approved by CarGurus. Please refer to CarGurus Terms of Use.