05 PT Crusier , NO SPARK , code reads "MODUAL $10.** "

Asked by May 02, 2017 at 10:27 AM about the 2005 Chrysler PT Cruiser Base

Question type: Maintenance & Repair

Installed new cam sensor , Ran Great , Then Just would not fire , Replaced coil Pack Still No Spark ,. LOST Help Please

1 Answer

Unfortunately it sounds like your processor is gone. If you can get it over to a reputable shop and have them electronically test to make sure there is positive ground and trigger going to the coil. If you have no trigger its probably the processor or an electrical issue if you have no power or ground.

Your Answer:

Chrysler PT Cruiser Experts

  • #1
    Tom Demyan
    Reputation
    3,120
  • #2
    Kelly Little Ashford
    Reputation
    1,690
  • #3
    Gypsy Rose
    Reputation
    1,640
View All

Related Models For Sale

Used Chevrolet HHR
38 Great Deals out of 1,765 listings starting at $850
Used Volkswagen Beetle
134 Great Deals out of 6,587 listings starting at $1,799
Used Chrysler Sebring
16 Great Deals out of 2,000 listings starting at $1,795
Used MINI Cooper
218 Great Deals out of 10,038 listings starting at $1,543
Used Honda Civic
486 Great Deals out of 44,345 listings starting at $1,150
Used Chrysler 300
403 Great Deals out of 19,285 listings starting at $1,700
Used Ford Mustang
310 Great Deals out of 39,695 listings starting at $1,312
Used Honda Accord
682 Great Deals out of 101,646 listings starting at $999
Used Toyota Corolla
672 Great Deals out of 63,571 listings starting at $1,499
Used Toyota Camry
858 Great Deals out of 70,625 listings starting at $1,300
Used Ford Focus
463 Great Deals out of 76,684 listings starting at $800

Content submitted by Users is not endorsed by CarGurus, does not express the opinions of CarGurus, and should not be considered reviewed, screened, or approved by CarGurus. Please refer to CarGurus Terms of Use.