My 93 GMC truck it won't start unless I unplug map sensor vacuum hose when I try it to plug it back up truck turns off its starts like fludding its smells a lot off gas. But with out it it stays runing

Asked by Dec 02, 2014 at 12:44 AM about the 1987 GMC C/K 10

Question type: Maintenance & Repair

1 Answer

8,840

Sounds like the result your sensor gives to your ECM is incorrect for the altitude. Fuel system pressures and volume tests should be run and a different sensor must be tried. Basic tune up check and spark parts should be inspected for wear and tracking issues. Sensor codes should be run from the ecm test link connector. Return with results to each of these tests and use A/C Delco parts where available. Since your vehicle exceeds 20 years, consult your maintenance records about tune up and fuel system repairs to date.

Your Answer

GMC C/K 10 Experts

  • #1
    tennisshoes
    Reputation
    30
  • #2
    gearheadnard321
    Reputation
    20
  • #3
    AskTrannyMan
    Reputation
    10
View All

Related Models For Sale

Used GMC Sierra 1500
1,174 Great Deals out of 64,593 listings starting at $999
Used Ford F-100
168 listings
Used Chevrolet C/K 1500
845 listings starting at $2,603
Used Chevrolet S-10
15 Great Deals out of 1,235 listings starting at $1,000
Used Ford F-250
440 listings starting at $4,995

Content submitted by Users is not endorsed by CarGurus, does not express the opinions of CarGurus, and should not be considered reviewed, screened, or approved by CarGurus. Please refer to CarGurus Terms of Use.