Mercury Villager Questions Any type

  • Newest
  • Recently Active
  • Unanswered
nessy
0

Electrical Smell While Fan Runs

WHEN HEATER FAN RUNS MORE THAN A FEW MINUTES SMELLS LIKE IT IS BURNING

10 views with 1 answer (last answer about a month ago)
Cynthia Dauzat
0

My Interior Lights Are Not Coming On Right Away When I Start My Car

My interior lights are not coming on right away when I start my car, but come on in about 5-10 minutes after the car starts.

Brian Jones
10

Where Is The Thermostat Located

66 views with 6 answers (last answer about a month ago)
Trippmeister
130

Groaning Noise On Right Side At Spring Shackle

The groaning noise I hear on the right side where the front spring shackle is keeps persisting. I purchased the Tech Service Notes, and it's a factory defect, and replacement bolts and shackles were...

Christina Edwards
0

99 Mercury Villager Sport,starts Fine But When I Put It In Reverse Or Drive...

Starts fine but when I put in reverse or drive it dies also the engine tilts forward when putting in gears

26 views with 2 answers (last answer 2 months ago)
Christina Edwards
0

Does A 99 Mercury Villager Sport Have An Duct Tube

I started my van up and it starts fine and then I put it in drive and it dies,I opened the hood and the engine moves

Bryanallen
0

Car Has No Heat

I have had the radiator changed the belt changed and still no heat

84 views with 1 answer (last answer 2 months ago)
stephenjames2015
0

What Is Wrong With My Mercury Villager Estate ?

my mercury villager estate limited edition drove like normal one morning. i go to drive it in the afternoon it started up right away but as i go to give it gas the vehicle ended up going completel...

39 views with 4 answers (last answer 3 months ago)
jeffhayden63
10

How Much Is A Timming Belt And A Tensioner For A 3.3 V6

Tami.g belt broke in I y

45 views with 3 answers (last answer 2 months ago)
jmays
0

Any Other Ideas On What Might Be Causing The Issue?

ok my van will start but then sputter but will level out and run for a while then shut off. Ive changed the fuel pump filter O2 sensor and it has a new timing belt. im pretty sure its the alternator i...

63 views with 3 answers (last answer 5 months ago)
1 2 3 4 5 next

Favorite this topic

Subscribe to Mercury Villager questions.

Shortcuts

Search Mercury Villager Questions

Mercury Villager Experts

#1 Tom Demyan
Tom Demyan
Reputation 140
#2 tenspeed
tenspeed
Reputation 130
#3 dandyoun
dandyoun
Reputation 90
View All