Temp gauge not working

Asked by Jan 31, 2016 at 10:38 PM about the 2001 Oldsmobile Alero GLS

Question type: Maintenance & Repair

Just noticed that my temp gauge is not
working on my way home tonight.  I believe
it was working earlier.  Any reason as to
why this might happen?

2 Answers


The temp sensor could have failed and or the gauge or wiring.

2 of 2 people found this helpful.

Could be as symple as the wire to sensor combining loose. Other things is low coolest level, or the thermostat might not be opening temp sender unit failed just to name the most typical reasons of why

Your Answer

Oldsmobile Alero Experts

  • #1
  • #2
    Chris Kelso
  • #3
    Nir Eliyaho
View All

Related Models For Sale

Used Pontiac Grand Prix
1,920 listings starting at $3,000
Used Oldsmobile Intrigue
131 listings starting at $987
Used Toyota Camry
890 Great Deals out of 73,115 listings starting at $1,400
Used Honda Civic
398 Great Deals out of 52,416 listings starting at $1,200
Used Honda Accord
592 Great Deals out of 92,752 listings starting at $1,495
Used Chevrolet Cavalier
650 listings starting at $999
Used Honda Accord Coupe
99 Great Deals out of 4,365 listings starting at $800
Used Pontiac Bonneville
340 listings starting at $2,000
Used Pontiac Grand Am
756 listings
Used Ford Explorer
896 Great Deals out of 64,566 listings starting at $1,995
Used Hyundai Sonata
386 Great Deals out of 51,068 listings starting at $1,300
Used Ford Taurus
153 Great Deals out of 15,596 listings starting at $1,900

Content submitted by Users is not endorsed by CarGurus, does not express the opinions of CarGurus, and should not be considered reviewed, screened, or approved by CarGurus. Please refer to CarGurus Terms of Use.