Rear end of vehicle wont lift after vehicle is started

355

Asked by Feb 09, 2014 at 12:15 AM about the 1986 Mercedes-Benz 560-Class 560SEL Sedan

Question type: Maintenance & Repair

Any body know anything about the SlS rear hydraulic, mines wont lift my rear end!

2 Answers

365

I'm tring to figure out the same thing. Check and see if your pump is working. It's in the front of the engine

355

You know I really don't if my pump, up front is working or not.. going to attempt to replace the fluid and replace the hydraulic hoses that leaking near the reservoir up front, due to vehicle sitting over 12 years... I truly believe that would probably that care of the problem that i'm having..I have already lubricated the rear bar (in which cause the fluid to flow to the hydraulic cams in which rises the vehicle) it was frozen stiff, after spraying it with WD-40 after a few days it looses up... Fingers cross that after draining old fluid and replace the hoses my vehicle would operate as normal... keep in touch if you have any more suggestion that might ass't me and other....northernflavor@aol.com

1 of 1 people found this helpful.

Your Answer

Mercedes-Benz 560-Class Experts

  • #1
    Sailor
    Reputation
    210
  • #2
    RickELake
    Reputation
    130
  • #2
    Mick Stewart
    Reputation
    130
View All

Related Models For Sale

Used Mercedes-Benz SL-Class
63 Great Deals out of 2,951 listings starting at $4,500
Used Mercedes-Benz 300-Class
190 listings starting at $3,997
Used Mercedes-Benz G-Class
13 Great Deals out of 1,128 listings starting at $21,995
Used BMW 7 Series
150 Great Deals out of 5,793 listings starting at $2,999

Content submitted by Users is not endorsed by CarGurus, does not express the opinions of CarGurus, and should not be considered reviewed, screened, or approved by CarGurus. Please refer to CarGurus Terms of Use.