I replaced the throttle body and the accelerator pedal position sensor and car still idle high and only drives 15mph, what is the problem?

Asked by Aug 02, 2014 at 10:57 PM about the 2005 Dodge Magnum SE

Question type: Maintenance & Repair

need to know what the problem could be.

1 Answer

4,765

Check the MAF? Are you getting any codes, maybe the car has gone into "limp" mode. Why did you change the throttle body and pedal sensor anyhow, what was the issue before you did that?

1 of 1 people found this helpful.

Your Answer

Dodge Magnum Experts

  • #1
    Norm Davis
    Reputation
    350
  • #2
    Miguel Carrasco
    Reputation
    330
  • #3
    XS22L9R
    Reputation
    280
View All

Related Models For Sale

Used Dodge Charger
430 Great Deals out of 27,496 listings starting at $1,989
Used Chrysler 300
321 Great Deals out of 17,677 listings starting at $1,000
Used Chevrolet Impala
506 Great Deals out of 33,671 listings starting at $950
Used Dodge Ram 1500
381 Great Deals out of 10,864 listings starting at $1,500
Used Ford Mustang
687 Great Deals out of 38,279 listings starting at $895
Used Jeep Grand Cherokee
883 Great Deals out of 70,047 listings starting at $1,045
Used Dodge Durango
301 Great Deals out of 21,215 listings starting at $2,195
Used Chevrolet Tahoe
660 Great Deals out of 39,340 listings starting at $1,000
Used Ford F-150
2,272 Great Deals out of 181,470 listings starting at $1,000
Used BMW 7 Series
142 Great Deals out of 5,862 listings starting at $2,500
Used Chevrolet Monte Carlo
15 Great Deals out of 1,311 listings starting at $1,500
Used Chevrolet Silverado 1500
2,101 Great Deals out of 166,922 listings starting at $1,498

Content submitted by Users is not endorsed by CarGurus, does not express the opinions of CarGurus, and should not be considered reviewed, screened, or approved by CarGurus. Please refer to CarGurus Terms of Use.