Fans don't work on my 1999 Chrysler 300m 3.5l high output

Asked by Dec 30, 2015 at 02:18 PM about the 1999 Chrysler 300M 4 Dr STD Sedan

Question type: Maintenance & Repair

Ok so I have a 1999 Chrysler 300m 3.5l
high output and the original fans I had to
replace bc one of them went bad. It
caused my car to over heat bc once the
one went bad the other one did too so I
bought new fans on Saturday and replaced
them with the original one but now they
don't turn on either could it be the radiator
temperature sensor or the relays? Bc the
relays look new still so I'm thinking its the
sensor that's causing my fans to not turn
on.

1 Answer

73,835

First make sure they work, then check the plugin for power, then relay, then the temperature sending unit.

1 of 1 people found this helpful.

Your Answer

Chrysler 300M Experts

  • #1
    Jearod Leet
    Reputation
    470
  • #2
    Felix Melendez
    Reputation
    410
  • #3
    aztec626bf
    Reputation
    400
View All

Related Models For Sale

Used Ford Mustang
722 Great Deals out of 38,098 listings starting at $895
Used Chevrolet Camaro
416 Great Deals out of 30,915 listings starting at $3,550
Used Chevrolet Impala
516 Great Deals out of 34,211 listings starting at $950
Used Honda Accord
1,119 Great Deals out of 62,343 listings starting at $1,199
Used Nissan Maxima
284 Great Deals out of 23,298 listings starting at $799
Used Dodge Durango
291 Great Deals out of 21,537 listings starting at $2,495
Used BMW 7 Series
151 Great Deals out of 5,793 listings starting at $2,999
Used BMW 5 Series
472 Great Deals out of 16,363 listings starting at $1,995
Used Nissan Altima
1,010 Great Deals out of 75,707 listings starting at $1,300

Content submitted by Users is not endorsed by CarGurus, does not express the opinions of CarGurus, and should not be considered reviewed, screened, or approved by CarGurus. Please refer to CarGurus Terms of Use.