2004 grand marquis ls cruise stopped working after i degreased the engine. any ideas

5

Asked by Dec 07, 2013 at 08:52 AM about the 2004 Mercury Grand Marquis LS Premium

Question type: Maintenance & Repair

I did use a hose with light spray so i'm leaning towards something electrical.

2 Answers

261,795

Yup, you got moisture in one of your electrical plugs/connections, dry it out.

50

My cruise an horn don't work

2 of 2 people found this helpful.

Your Answer

Mercury Grand Marquis Experts

  • #1
    Tracy Hooks
    Reputation
    5,830
  • #2
    kbro
    Reputation
    2,150
  • #3
    Js08016
    Reputation
    1,910
View All

Related Models For Sale

Used Lincoln Town Car
32 Great Deals out of 1,724 listings starting at $1,004
Used Ford Crown Victoria
5 Great Deals out of 876 listings starting at $1,496
Used Chevrolet Impala
549 Great Deals out of 35,128 listings starting at $990
Used Chevrolet Tahoe
832 Great Deals out of 42,639 listings starting at $1,980
Used Chrysler 300
339 Great Deals out of 18,881 listings starting at $900
Used Ford Mustang
568 Great Deals out of 37,020 listings starting at $2,595
Used Ford F-150
2,940 Great Deals out of 215,705 listings starting at $1,295
Used Honda Accord
1,118 Great Deals out of 67,164 listings starting at $561
Used Ford Taurus
197 Great Deals out of 14,817 listings starting at $1,850
Used Mercedes-Benz S-Class
164 Great Deals out of 7,690 listings starting at $2,000

Used Cars For Sale

2007 Mercury Grand Marquis LS Premium For Sale
4 Great Deals out of 100 listings starting at $1,995

Content submitted by Users is not endorsed by CarGurus, does not express the opinions of CarGurus, and should not be considered reviewed, screened, or approved by CarGurus. Please refer to CarGurus Terms of Use.