on my acura cl 3.0 that i did the timing belt and pump it runs when u start it i dont think the timing is off because the code is telling me that the crankshaft sensor is not working can that be the problem i can drive the car around the parking lot it just stalls when in park the motors rpms are way to low so do u think its the timing belt or the crank sensor i would love to know thanks

Asked by Oct 20, 2013 at 03:32 PM about the 1997 Acura CL 3.0

Question type: Maintenance & Repair

i know i was told the timing might be a couple tooth off but the motor starts and i can drive
it around the parking lot it doesnt back fire but when its in park it runs really low rpms and
sometimes stalls but the computer code says that the crankshaft sensor isnt working so
is it the belt or can it be the sensor plz let me know

1 Answer

105,915

Have you checked the sensor connection?

Your Answer

Add photo

Related Questions

Search Acura CL Questions

Acura CL Experts

#1 ss1007
ss1007
Reputation 210
#2 tenspeed
tenspeed
Reputation 110
#3 Tom Harmon
Tom Harmon
Reputation 100
View All

Related Models For Sale

Used Acura TL
301 Great Deals out of 7,931 listings starting at $2,499
Used Honda Accord
811 Great Deals out of 81,613 listings starting at $899
Used Acura RL
34 Great Deals out of 778 listings starting at $1,990
Used Acura Integra
150 listings starting at $4,000
Used Acura NSX
287 listings starting at $32,995
Used Honda Civic
667 Great Deals out of 77,417 listings starting at $1,000
Used BMW 3 Series
1,372 Great Deals out of 37,826 listings starting at $1,500
Used Honda Accord Coupe
173 Great Deals out of 10,692 listings starting at $2,200

Used Cars For Sale

1998 Acura CL 3.0 For Sale
2 listings starting at $3,995