I changed oil sending unit and pigtail now oil is not pumping

Asked by Jan 04, 2015 at 01:44 PM about the 1993 Chevrolet C/K 1500 Cheyenne Extended Cab SB

Question type: Maintenance & Repair

3 Answers

5,375

If you only changed out the sending unit and pigtail, you should have oil flowing. Have you checked the electrical connectors?

Best Answer

What steps do you recommend to check connectors

5,375

Double check the contacts to make sure they're clean. Here's a test http://www.ehow.com/how_7898711_test-oil-pressure-sensor.html

Your Answer

Add photo

Related Questions

C/K 1500

Looking for a Used C/K 1500 in your area?

CarGurus has 856 nationwide C/K 1500 listings starting at $1,950.

ZIP:

Search Chevrolet C/K 1500 Questions

Chevrolet C/K 1500 Experts

#1 Andrew Olsen
Andrew Olsen
Reputation 3,480
#2 John Saffrahn
John Saffrahn
Reputation 2,530
#3 Rowefast
Rowefast
Reputation 2,110
View All

Related Models For Sale

Used GMC Sierra 1500
769 Great Deals out of 68,174 listings starting at $1,700
Used Ford F-150
2,116 Great Deals out of 192,313 listings starting at $290
Used Chevrolet C/K 2500
207 listings starting at $6,499
Used Dodge Ram 1500
403 Great Deals out of 10,916 listings starting at $1,000
Used Chevrolet Camaro
357 Great Deals out of 31,258 listings starting at $2,500
Used Chevrolet C/K 3500
233 listings starting at $2,500
Used Chevrolet S-10
8 Great Deals out of 1,329 listings starting at $1,999

Content submitted by Users is not endorsed by CarGurus, does not express the opinions of CarGurus, and should not be considered reviewed, screened, or approved by CarGurus. Please refer to CarGurus Terms of Use.