I replaced my maf sensor, crankshaft and ignition modulator, replaced spark plugs, fuel filter, and fusses car starts and runs five minutes and stalls. No engine light comes on. My mechanic teacher has looked the thing over and can't find anything. The scan tool and coder show nothing even when it stalls with the scanner attatched. I am a student and can't afford to put money into this but i need a car.


Asked by Apr 09, 2015 at 10:58 PM about the 2002 Buick LeSabre Custom Sedan FWD

Question type: Maintenance & Repair

1 Answer


Check the spark plug wires if they are really attach

Your Answer

Buick LeSabre Experts

  • #1
    Tom Demyan
  • #2
    John Saffrahn
  • #3
    Austin Gaboda
View All

Related Models For Sale

Used Buick Park Avenue
314 listings starting at $4,499
Used Chevrolet Impala
363 Great Deals out of 27,127 listings starting at $1,000
Used Buick Regal
92 Great Deals out of 4,169 listings starting at $5,979
Used Buick Century
589 listings starting at $2,500
Used Toyota Camry
802 Great Deals out of 70,728 listings starting at $1,112
Used Chevrolet Malibu
581 Great Deals out of 47,926 listings starting at $1,500
Used Cadillac DeVille
1,245 listings starting at $2,499
Used Honda Accord
539 Great Deals out of 91,748 listings starting at $1,495
Used Mercury Grand Marquis
17 Great Deals out of 1,217 listings starting at $1,900
Used Chevrolet Tahoe
625 Great Deals out of 37,366 listings starting at $795

Content submitted by Users is not endorsed by CarGurus, does not express the opinions of CarGurus, and should not be considered reviewed, screened, or approved by CarGurus. Please refer to CarGurus Terms of Use.