Coolant temp sending unit/sensor mine was reading wacko changed the unit still wacko any more ideas. Please

70

Asked by Mar 01, 2013 at 01:06 PM about the 2000 Buick LeSabre Custom Sedan FWD

Question type: Maintenance & Repair

2 Answers

102,175

It could be that the wrong voltage is feeding the gauge. It could be that the sending unit is seeing air and that is causing erratic readings.

1 of 1 people found this helpful.
70

The gauge was working fine. All of a sudden it was reading cooler then normal then a little hotter then normal now the gauge is at 5oclock when its at normal running temp

2 of 2 people found this helpful.

Your Answer

Buick LeSabre Experts

  • #1
    Tom Demyan
    Reputation
    2,310
  • #2
    John Saffrahn
    Reputation
    2,050
  • #3
    Austin Gaboda
    Reputation
    1,450
View All

Related Models For Sale

Used Chevrolet Impala
550 Great Deals out of 34,960 listings starting at $1,495
Used Buick Regal
181 Great Deals out of 8,056 listings starting at $5,499
Used Buick Century
736 listings starting at $1,700
Used Honda Accord
1,110 Great Deals out of 66,548 listings starting at $561
Used Toyota Camry
966 Great Deals out of 91,223 listings starting at $300
Used Chevrolet Tahoe
791 Great Deals out of 42,150 listings starting at $1,980
Used Chevrolet Malibu
1,079 Great Deals out of 63,466 listings starting at $880
Used Cadillac DeVille
1,512 listings starting at $1,999
Used Lincoln Town Car
29 Great Deals out of 1,725 listings starting at $1,004

Content submitted by Users is not endorsed by CarGurus, does not express the opinions of CarGurus, and should not be considered reviewed, screened, or approved by CarGurus. Please refer to CarGurus Terms of Use.