1999 Buick Lesabre taillights not working.I've installed new #10 red fuse in slot 8-C (several times) & they will work up until I shut off engine; then again, no taillights. Please help.

Asked by Jun 13, 2014 at 08:02 PM about the 1999 Buick LeSabre Custom Sedan FWD

Question type: Maintenance & Repair

1 Answer

119,065

Bad/damaged bulb or short in wiring could cause this. Any recent damage done to vehicle? If so I would start there. If not I would inspect all the bulbs for damage. Water in a bulb or around a bulb (broke lense letting water in) could cause this too.

Your Answer

Buick LeSabre Experts

  • #1
    Tom Demyan
    Reputation
    2,360
  • #2
    John Saffrahn
    Reputation
    2,120
  • #3
    Austin Gaboda
    Reputation
    1,510
View All

Related Models For Sale

Used Buick Park Avenue
329 listings starting at $4,795
Used Chevrolet Impala
466 Great Deals out of 31,447 listings starting at $1,000
Used Buick Regal
134 Great Deals out of 5,008 listings starting at $2,495
Used Buick Century
649 listings starting at $2,500
Used Toyota Camry
1,084 Great Deals out of 76,693 listings starting at $1,100
Used Cadillac DeVille
1,349 listings starting at $2,000
Used Honda Accord
766 Great Deals out of 89,438 listings starting at $1,444
Used Chevrolet Malibu
943 Great Deals out of 52,789 listings starting at $1,599
Used Mercury Grand Marquis
14 Great Deals out of 1,477 listings starting at $995

Content submitted by Users is not endorsed by CarGurus, does not express the opinions of CarGurus, and should not be considered reviewed, screened, or approved by CarGurus. Please refer to CarGurus Terms of Use.