1999 Buick Century starting problem after replacing mileage meter resistors

Asked by Nov 06, 2016 at 10:04 AM about the 1999 Buick Century Custom Sedan FWD

Question type: Maintenance & Repair

Car will start sometimes and runs great as long as I don't shut off,then only clicking sound..no warning lights on...new battery..

1 Answer

Me Again!! The starting problem happened a week after I replaced 4 150 ome resistors to get my odometer and gear selector dash light working,that's working fine now.... To make long story short...broke down yesterday..just a clicking sound tried boosting new battery etc. tried every few hours after only a clicking sound would not catch! had it towed to shop..more then likely it will start,but will happen again ..there's a glitch somewhere!!

Your Answer

Buick Century Experts

  • #1
    John Saffrahn
  • #2
    Tom Demyan
  • #3
    John Pate
View All

Related Models For Sale

Used Buick LeSabre
10 Great Deals out of 1,226 listings starting at $799
Used Buick Regal
102 Great Deals out of 4,202 listings starting at $5,979
Used Chevrolet Impala
371 Great Deals out of 27,339 listings starting at $1,499
Used Buick Park Avenue
318 listings starting at $4,499
Used Chevrolet Malibu
605 Great Deals out of 48,235 listings starting at $1,500
Used Toyota Camry
807 Great Deals out of 71,623 listings starting at $1,400
Used Honda Accord
553 Great Deals out of 91,963 listings starting at $1,495
Used Chevrolet Monte Carlo
950 listings starting at $3,786
Used Ford Taurus
147 Great Deals out of 15,533 listings starting at $1,900
Used Honda Civic
374 Great Deals out of 51,346 listings starting at $1,200
Used Pontiac Grand Prix
1,902 listings starting at $3,000

Content submitted by Users is not endorsed by CarGurus, does not express the opinions of CarGurus, and should not be considered reviewed, screened, or approved by CarGurus. Please refer to CarGurus Terms of Use.