i have a 2000 blazer ls.....we filled with new transmission fluid and still wont move......runs and idles fine....but wont engage....is tranny blown??thanks

Asked by Dec 31, 2013 at 01:34 PM about the 2000 Chevrolet Blazer LS 4-Door 4WD

Question type: Maintenance & Repair

1 Answer

287,095

I always like to change the fluid before I rule out other possibilities. Do you think it's a linkage issue? It very well could be internal to the trans. Have it towed to a garage to get an estimate. Your probably looking at a rebuild . So do you want to spend anymore money on it?

Your Answer

Chevrolet Blazer Experts

  • #1
    Andrew Olsen
    Reputation
    2,260
  • #2
    yetilikesbeer
    Reputation
    1,550
  • #3
    Rowefast
    Reputation
    1,150
View All

Related Models For Sale

Used Chevrolet Tahoe
551 Great Deals out of 36,694 listings starting at $1,299
Used Chevrolet S-10
7 Great Deals out of 946 listings starting at $950
Used GMC Jimmy
164 listings
Used Chevrolet Silverado 1500
1,807 Great Deals out of 149,639 listings starting at $444
Used Ford F-150
2,334 Great Deals out of 215,121 listings starting at $1,300
Used Chevrolet Camaro
241 Great Deals out of 28,842 listings starting at $1,800
Used Chevrolet C/K 1500
715 listings starting at $2,499
Used Jeep Grand Cherokee
801 Great Deals out of 75,881 listings starting at $899
Used GMC Yukon
339 Great Deals out of 20,177 listings starting at $1,400
Used Ford Explorer
813 Great Deals out of 65,252 listings starting at $700

Content submitted by Users is not endorsed by CarGurus, does not express the opinions of CarGurus, and should not be considered reviewed, screened, or approved by CarGurus. Please refer to CarGurus Terms of Use.