I have a 2001 S10 2.2 5 speed that starts and dies immediately. We disconnected the line at the filter and its got pressure. Any suggestions? I love this trick and would like to fix it asap.

Asked by Apr 13, 2015 at 12:16 PM about the 2001 Chevrolet S-10 2 Dr STD Standard Cab SB

Question type: Maintenance & Repair

1 Answer

7,455

Possible bad maf sensor, have it scanned.

Your Answer

Add photo

Related Questions

Search Chevrolet S-10 Questions

Chevrolet S-10 Experts

#1 Andrew Olsen
Andrew Olsen
Reputation 2,340
#2 Trebor66
Trebor66
Reputation 990
#3 John Saffrahn
John Saffrahn
Reputation 980
View All

Related Models For Sale

Used Ford Ranger
176 Great Deals out of 5,676 listings starting at $950
Used Chevrolet Silverado 1500
1,764 Great Deals out of 181,202 listings starting at $250
Used Toyota Tacoma
473 Great Deals out of 41,591 listings starting at $1,995
Used Ford F-150
2,058 Great Deals out of 207,340 listings starting at $1,499
Used GMC Sonoma
5 Great Deals out of 453 listings starting at $2,798
Used Dodge Dakota
137 Great Deals out of 3,796 listings starting at $1,495
Used Nissan Frontier
292 Great Deals out of 23,780 listings starting at $1,995
Used Chevrolet Blazer
3 Great Deals out of 1,188 listings starting at $1,820
Used Dodge Ram 1500
411 Great Deals out of 10,833 listings starting at $1,400
Used GMC Sierra 1500
760 Great Deals out of 69,126 listings starting at $1,850
Used Chevrolet Camaro
244 Great Deals out of 31,194 listings starting at $369
Used Toyota Tundra
437 Great Deals out of 34,678 listings starting at $2,990

Content submitted by Users is not endorsed by CarGurus, does not express the opinions of CarGurus, and should not be considered reviewed, screened, or approved by CarGurus. Please refer to CarGurus Terms of Use.