my 2000 extreme runs good when its not rainin but if it rans it wont start and it aint got the spider injectors wat it coud it be

Asked by Nov 26, 2013 at 08:25 PM about the 2000 Chevrolet S-10 2 Dr LS Xtreme Standard Cab SB

Question type: Maintenance & Repair

2 Answers

its also a 4.3 v6

115

this happened to me when my plug wires were bad. We had one really bad blizzard and it didn't start. I changed them and it ran fine thereafter

Your Answer

Chevrolet S-10 Experts

  • #1
    Andrew Olsen
    Reputation
    2,560
  • #2
    John Saffrahn
    Reputation
    1,050
  • #3
    Trebor66
    Reputation
    1,040
View All

Related Models For Sale

Used Ford Ranger
194 Great Deals out of 5,515 listings starting at $1,800
Used Chevrolet Silverado 1500
2,624 Great Deals out of 173,240 listings starting at $1,000
Used Toyota Tacoma
657 Great Deals out of 45,061 listings starting at $1,000
Used GMC Sonoma
5 Great Deals out of 419 listings starting at $1,900
Used Ford F-150
3,177 Great Deals out of 218,651 listings starting at $1,200
Used Dodge Dakota
85 Great Deals out of 3,627 listings starting at $1,295
Used Nissan Frontier
460 Great Deals out of 23,677 listings starting at $1,500
Used Chevrolet Blazer
3 Great Deals out of 944 listings starting at $950
Used GMC Sierra 1500
1,157 Great Deals out of 64,176 listings starting at $999
Used Dodge Ram 1500
429 Great Deals out of 11,074 listings starting at $2,000
Used Chevrolet C/K 1500
848 listings starting at $2,603
Used Chevrolet Camaro
443 Great Deals out of 31,242 listings starting at $1,450
Used Ford Mustang
578 Great Deals out of 38,591 listings starting at $1,895

Content submitted by Users is not endorsed by CarGurus, does not express the opinions of CarGurus, and should not be considered reviewed, screened, or approved by CarGurus. Please refer to CarGurus Terms of Use.