Transmission

Asked by May 28, 2016 at 01:16 PM about the 1994 Chevrolet S-10 2 Dr LS Extended Cab SB

Question type: Maintenance & Repair

I replaced freez plug on back of engine i had
to drop the transmission ok the
transmission worked fine befor i dropped it i
put it back in and now it dont have reverse
or neutral

2 Answers

257,895

Since you removed the transmission and it worked find before, I'd check the linkage and connections again, make sure everything is assembled correctly.

1 of 1 people found this helpful.
Best Answer Mark helpful

Linkage us backwards

Your Answer

Chevrolet S-10 Experts

  • #1
    Andrew Olsen
    Reputation
    2,450
  • #2
    John Saffrahn
    Reputation
    1,040
  • #3
    Trebor66
    Reputation
    1,030
View All

Related Models For Sale

Used Ford Ranger
146 Great Deals out of 5,428 listings starting at $800
Used GMC Sonoma
5 Great Deals out of 409 listings starting at $2,200
Used Toyota Tacoma
584 Great Deals out of 45,040 listings starting at $1,790
Used Ford F-150
2,574 Great Deals out of 199,192 listings starting at $1,300
Used Dodge Dakota
88 Great Deals out of 3,679 listings starting at $1,750
Used Chevrolet Blazer
3 Great Deals out of 1,071 listings starting at $950
Used GMC Sierra 1500
1,014 Great Deals out of 66,368 listings starting at $2,495
Used Dodge Ram 1500
369 Great Deals out of 10,821 listings starting at $1,500
Used Chevrolet Camaro
444 Great Deals out of 30,843 listings starting at $1,450
Used Chevrolet C/K 1500
881 listings starting at $1,900
Used Chevrolet Tahoe
726 Great Deals out of 41,715 listings starting at $1,995

Content submitted by Users is not endorsed by CarGurus, does not express the opinions of CarGurus, and should not be considered reviewed, screened, or approved by CarGurus. Please refer to CarGurus Terms of Use.