My 1990 lincoln mark 7 lsc special edition. When it's cold it runs great but when the car starts to warm up it rides slushy.i press the gas it run slow. I change everything wires did major tune up.

10

Asked by May 21, 2014 at 02:06 PM about the 1990 Lincoln Mark VII LSC

Question type: Maintenance & Repair

I did major tune up new wires spark plugs
oil change I clean the fuel injectors.I
wonder what it could be please help I'm
getting crazy I can't find the problem

1 Answer

195

You have a bad TFI module. Replace it.

1 of 1 people found this helpful.

Your Answer

Lincoln Mark VII Experts

  • #1
    oldschoolone
    Reputation
    190
  • #2
    Tom Demyan
    Reputation
    160
  • #3
    DSO84BlackBeauty1
    Reputation
    150
View All

Related Models For Sale

Used Lincoln Continental
16 Great Deals out of 3,403 listings starting at $32,794
Used Ford Mustang
602 Great Deals out of 38,611 listings starting at $1,895
Used Lincoln Town Car
34 Great Deals out of 1,737 listings starting at $1,099
Used Ford F-150
3,135 Great Deals out of 219,092 listings starting at $1,200
Used Chevrolet Corvette
164 Great Deals out of 17,423 listings starting at $3,000
Used Ford Thunderbird
20 Great Deals out of 1,049 listings starting at $6,800
Used Chevrolet Camaro
438 Great Deals out of 31,256 listings starting at $1,450
Used Chevrolet Blazer
3 Great Deals out of 949 listings starting at $950

Content submitted by Users is not endorsed by CarGurus, does not express the opinions of CarGurus, and should not be considered reviewed, screened, or approved by CarGurus. Please refer to CarGurus Terms of Use.