right front signal light works sometimes then when i turn the ignition off and try the right signal again it dont work again.

Asked by Oct 06, 2014 at 02:56 PM about the 1990 Chrysler Le Baron GT Coupe

Question type: Maintenance & Repair

I have change the flasher and a different signal switch still have the same problem.Does anyone know what the problem could be?

1 Answer

10,855

check the plug at the light for corrosion. when a car gets older it tends to get a lot of corrosion in the back of the plug and can cause a bad connection. also check your wire as far as you can trace it back from the light. check for britle parts in the casing and tape them if you find them. you may have to replace the wiring back a ways if its bad enough

1 of 1 people found this helpful.

Your Answer

Chrysler Le Baron Experts

  • #1
    dandyoun
    Reputation
    320
  • #2
    chassy
    Reputation
    210
  • #3
    TopShadeTree
    Reputation
    180
View All

Related Models For Sale

Used Ford Mustang
567 Great Deals out of 36,996 listings starting at $2,595
Used Ford Taurus
198 Great Deals out of 14,811 listings starting at $1,850
Used Chevrolet Corvette
176 Great Deals out of 18,597 listings starting at $3,941
Used Chevrolet Suburban
448 Great Deals out of 24,163 listings starting at $1,799
Used Buick Electra
15 listings
Used Ford Explorer
1,052 Great Deals out of 71,122 listings starting at $2,100
Used Subaru Legacy
206 Great Deals out of 15,841 listings starting at $1,999
Used Chevrolet Camaro
472 Great Deals out of 31,733 listings starting at $1,450

Content submitted by Users is not endorsed by CarGurus, does not express the opinions of CarGurus, and should not be considered reviewed, screened, or approved by CarGurus. Please refer to CarGurus Terms of Use.