Remote start sets alarm off

Asked by Nov 17, 2013 at 11:16 PM

Question type: Maintenance & Repair

I have a Oldsmobile Aurora 2001 and
we tried putting an aftermarket
stereo in. But all the wiring got
messed up because now when I
press my remote start, it sets the
alarm off but doesn't start the car, at
all. What can we do to fix this? I
really need my remote start for the
winter. Also we ended up not using
the aftermarket stereo and the
factory stereo is currently in the car.

1 Answer

20,585

you may be feeding one of the 2 radio hotwires from a poor source try another

Your Answer

Add photo

Related Questions

  • Remote start sets alarm off 1 answer

    I have a Oldsmobile Aurora 2001 and we tried putting an aftermarket stereo in. But all the wiring got messed up because now when I press my remote start, it sets the alarm off but doesn't start t...

    Oldsmobile

    -

    Maintenance & Repair

  • my car dash light and dash alarm keeps going off at random while i drive 2 answers

    my car dash light keeps going on and off its saying low antifreeze but both radiator and the other thing is full but the light and the alarm keeps going on and off at random I think its a senser but ...

    1985 Oldsmobile Ninety-Eight

    -

    Maintenance & Repair

  • Cold start 1 answer

    Starts good but runs rough when you first start it whether the weather is warm or cold. When it warms up it runs better but not perfect. I just give it a complete tune-up did not help . Art

    1982 Oldsmobile Cutlass Supreme

    -

    Maintenance & Repair

  • my 1996 oldsmobile lss 3.8L supercharger will start up and run. Then shuts off after 5 mins. 8 answers

    I get three lights showing up after it happens. My volt, temp and check engine. Struggles to start. Sometimes it wont after it shuts off. I even have an actron autoscanner, but no codes show up sayi...

    1997 Oldsmobile LSS 4 Dr Supercharged Sedan

    -

    Maintenance & Repair

  • Car wont start and when try to start there is no humming sound 11 answers

    Put in a new fule pump and my car still wont start

    2001 Oldsmobile Alero

    -

    Maintenance & Repair

Search Oldsmobile Questions

Oldsmobile Experts

#1 Tom Demyan
Tom Demyan
Reputation 1,510
#2 tennisshoes
tennisshoes
Reputation 1,100
#3 Js08016
Js08016
Reputation 1,030
View All

Content submitted by Users is not endorsed by CarGurus, does not express the opinions of CarGurus, and should not be considered reviewed, screened, or approved by CarGurus. Please refer to CarGurus Terms of Use.