I have a 99 Durango rear axle went out! Replaced with a bone yard one. Speedo not working now. It runs and drives fine. Could it be the rear wheel speed sensor or speedometer sensor?

Asked by Sep 13, 2015 at 03:47 PM

Question type: Maintenance & Repair

1 Answer

Yes. Either/or.

Your Answer

Add photo

Related Questions

  • could the speed sensor affect the speedo to miss read and sometimes not work at all? 9 answers

    Driving and sometime the speedo reads 80 but going 30mph and then it does not work at all while driving.

    2005 Buick LeSabre Custom

    -

    Maintenance & Repair

  • digital speedometer stuck at 0 10 answers

    i just bought a mark vii over the weekend and the speedometer is stuck at 0. I put it on a lift and checked the sensor on the tranny, which was good, and the wheel sensors on the rear drive axle, go...

    1989 Lincoln Mark VII Bill Blass

    -

    Maintenance & Repair

  • which sensor is for the speedometer ? 22 answers

    there is 2 sensors an input and an output, one is by where the axle goes in and the other is on side of the tranny in middle of the big round disc.. i just installed a tranny and i have no speedomet...

    2002 Ford Escape XLT 4WD

    -

    Maintenance & Repair

  • Why wont my speedometer work? 2 answers

    I have replaced both speed sensors on my 2500 dodge diesel 4x4. My speedometer is still not working. My abs light is on as well. Any ideas?

    2002 Dodge Ram 2500 4 Dr SLT 4WD Quad Cab SB

    -

    Maintenance & Repair

Shortcuts

Search Maintenance & Repair Questions

UK Questions

Are you a UK consumer? CarGurus now has a discussion forum in the UK.

Maintenance & Repair Experts

#1 Tom Demyan
Tom Demyan
Reputation 155,170
#2 FordNut
FordNut
Reputation 105,750
#3 dandyoun
dandyoun
Reputation 86,550
View All