my 04 blazer defrost quit working. Does not appear to be the fuses. Please help

Asked by Sep 07, 2012 at 07:27 AM about the Chevrolet S-10 Blazer

Question type: Maintenance & Repair

My 04 blazer defroster quit working.  Does not appear to be fuse-related.  Please help.

1 Answer

8,935

Check the connections at the rear hatch glass, the tab my have broken off. I'm assuming you are talking about the rear defroster?

Your Answer:

Chevrolet S-10 Blazer Experts

  • #1
    Cody Doud
    Reputation
    730
  • #2
    emtfirefighter77
    Reputation
    560
  • #3
    crazzy450r
    Reputation
    360
View All

Related Models For Sale

Used Chevrolet Blazer
733 listings starting at $900
Used Chevrolet S-10
3 Great Deals out of 866 listings starting at $2,988
Used Chevrolet Colorado
284 Great Deals out of 38,759 listings starting at $2,495
Used Chevrolet Tahoe
629 Great Deals out of 38,014 listings starting at $1,199
Used Chevrolet Camaro
233 Great Deals out of 26,932 listings starting at $4,000
Used GMC S-15 Jimmy
7 listings
Used Toyota Tacoma
421 Great Deals out of 49,181 listings starting at $2,400
Used Ford Bronco
199 listings
Used Jeep Wrangler
204 Great Deals out of 15,045 listings starting at $3,000
Used Chevrolet C/K 10
303 listings
Used Chevrolet Silverado 1500
1,726 Great Deals out of 154,936 listings starting at $1,700
Used Ford Ranger
102 Great Deals out of 4,205 listings starting at $1,700
Used Chevrolet Silverado SS
4 Great Deals out of 92 listings starting at $3,900
Used Chevrolet TrailBlazer
80 Great Deals out of 3,438 listings starting at $988
Used Chevrolet SS
150 listings starting at $26,441

Content submitted by Users is not endorsed by CarGurus, does not express the opinions of CarGurus, and should not be considered reviewed, screened, or approved by CarGurus. Please refer to CarGurus Terms of Use.