HI I HAVE A 350 AND I HAVE A NEW ALTERNATOR AND BATTERY BUT EVERY TIME I GIVE IT GAS THE ALT. LIGHT COMES ONE AND MY GAGE DROPS IN NEG. CAN SOMEONE PLEASE HELP ME

Asked by May 28, 2011 at 10:53 PM about the 1973 Oldsmobile Cutlass

Question type: Maintenance & Repair

2 Answers

25

sounds like a grounding problem check your grounds

1 people found this helpful.
45

check the voltage regulator. I think its an external regulator located on the firewall. If its faulty, that could be your problem.

Your Answer:

Oldsmobile Cutlass Experts

  • #1
    F_O_R
    Reputation
    180
  • #2
    Js08016
    Reputation
    140
  • #3
    bluRAYwhale
    Reputation
    130
View All

Related Models For Sale

Used Chevrolet Monte Carlo
3 Great Deals out of 976 listings starting at $1,125
Used Oldsmobile 442
58 listings
Used Buick Regal
88 Great Deals out of 3,677 listings starting at $1,995
Used Ford Mustang
303 Great Deals out of 40,193 listings starting at $1,312
Used Chevrolet Impala
518 Great Deals out of 26,213 listings starting at $995
Used Chevrolet Caprice
160 listings starting at $6,995
Used Chevrolet Camaro
269 Great Deals out of 27,309 listings starting at $2,900
Used Chevrolet Corvette
81 Great Deals out of 15,209 listings starting at $4,499
Used Dodge Charger
332 Great Deals out of 30,194 listings starting at $2,000
Used Chevrolet Malibu
622 Great Deals out of 51,591 listings starting at $1,550
Used Pontiac Grand Prix
15 Great Deals out of 1,695 listings starting at $1,500
Used Pontiac Firebird
5 Great Deals out of 686 listings starting at $3,995

Content submitted by Users is not endorsed by CarGurus, does not express the opinions of CarGurus, and should not be considered reviewed, screened, or approved by CarGurus. Please refer to CarGurus Terms of Use.