my 2005 monte carlo radio had static noise now it dont work

Asked by Jul 25, 2014 at 07:29 AM about the 2005 Chevrolet Monte Carlo

Question type: General

my factor radio had static noise coming from speaker when car was on or off. now it shows it playing but no sound

1 Answer

255

If there is only one speaker then the speaker wires probably came loose or broke. If there are more than one speakers then it's a problem with the radio or connection from the radio

1 people found this helpful.

Your Answer:

Chevrolet Monte Carlo Experts

  • #1
    Js08016
    Reputation
    600
  • #2
    Tom Demyan
    Reputation
    550
  • #3
    John Saffrahn
    Reputation
    490
View All

Related Models For Sale

Used Chevrolet Impala
384 Great Deals out of 25,757 listings starting at $950
Used Dodge Charger
278 Great Deals out of 32,118 listings starting at $1,850
Used Ford Mustang
260 Great Deals out of 37,872 listings starting at $1,350
Used Chevrolet Corvette
86 Great Deals out of 15,055 listings starting at $3,620
Used Pontiac Grand Prix
9 Great Deals out of 1,755 listings starting at $800
Used Buick Regal
91 Great Deals out of 3,929 listings starting at $5,300
Used Chevrolet Malibu
489 Great Deals out of 51,744 listings starting at $1,995
Used Chevrolet Silverado 1500
1,788 Great Deals out of 154,391 listings starting at $1,000
Used Chevrolet Tahoe
547 Great Deals out of 38,191 listings starting at $1,243
Used Chrysler 300
339 Great Deals out of 19,109 listings starting at $1,900

Used Cars For Sale

2007 Chevrolet Monte Carlo For Sale
85 listings starting at $4,950
2006 Chevrolet Monte Carlo For Sale
123 listings starting at $2,950

Content submitted by Users is not endorsed by CarGurus, does not express the opinions of CarGurus, and should not be considered reviewed, screened, or approved by CarGurus. Please refer to CarGurus Terms of Use.