Runs rough and/or stalls at start till warmed up.infrequent black smoke at start, per daughter (her car)i've not seen it. New air filter,alternator, haven't replaced plugs. Can idle be adjusted on EFI? Runs fine after warms up.

25

Asked by Jul 05, 2007 at 07:27 PM about the 1989 Ford Escort

Question type: Maintenance & Repair

1 Answer

Could be a few things. Try using this site site to troubleshoot the issue. http://autozone.com/UseCase,S001/UserAction,viewSimpleDiagInfo/Parameters,info/getInTheZone.htm

1 people found this helpful.

Your Answer:

Ford Escort Experts

  • #1
    Tom Demyan
    Reputation
    1,110
  • #2
    dandyoun
    Reputation
    940
  • #3
    tennisshoes
    Reputation
    470
View All

Related Models For Sale

Used Ford Mustang
296 Great Deals out of 39,978 listings starting at $1,312
Used Honda Civic
478 Great Deals out of 44,406 listings starting at $1,150
Used Ford Fiesta
127 Great Deals out of 17,257 listings starting at $2,789
Used Toyota Camry
851 Great Deals out of 71,101 listings starting at $1,000
Used Ford F-150
2,362 Great Deals out of 199,220 listings starting at $1,300
Used Toyota Corolla
694 Great Deals out of 63,981 listings starting at $1,499
Used Ford Taurus
209 Great Deals out of 16,180 listings starting at $600
Used Honda Accord
706 Great Deals out of 102,595 listings starting at $999
Used Ford Crown Victoria
3 Great Deals out of 749 listings starting at $3,795

Used Cars For Sale

Content submitted by Users is not endorsed by CarGurus, does not express the opinions of CarGurus, and should not be considered reviewed, screened, or approved by CarGurus. Please refer to CarGurus Terms of Use.