Hello, I do not have oil pressure. I have a 98 4.3l crate motor ,new oil pump,and screen. I have changed the sensor 2 times and have installed a different gauge also and still no pressure.

Asked by Apr 26, 2015 at 03:35 AM about the 1998 Oldsmobile Bravada

Question type: Maintenance & Repair

2 Answers

101,455

Have you checked for a break in the wire going to the gauge?

1 out of 1 people think this is helpful.
92,525

Are you sure that the new pump is working? I would install a manual gauge temporally just to make sure you have proper pressure, and if you don't then find out why the pump failed, if you do then you know it is oil pressure gauge circuits and not an oil pressure problem.

Your Answer

Add photo

Related Questions

Search Oldsmobile Bravada Questions

Oldsmobile Bravada Experts

#1 Js08016
Js08016
Reputation 50
#1 T_S_T
T_S_T
Reputation 50
#1 Tom Demyan
Tom Demyan
Reputation 50
View All

Related Models For Sale

Used Jeep Grand Cherokee
1,057 Great Deals out of 73,843 listings starting at $800
Used Chevrolet Blazer
3 Great Deals out of 1,147 listings starting at $500
Used GMC Envoy
70 Great Deals out of 2,076 listings starting at $1,800
Used Jeep Cherokee
430 Great Deals out of 54,914 listings starting at $2,950
Used Pontiac Bonneville
4 Great Deals out of 529 listings starting at $1,799

Content submitted by Users is not endorsed by CarGurus, does not express the opinions of CarGurus, and should not be considered reviewed, screened, or approved by CarGurus. Please refer to CarGurus Terms of Use.