All my electronics are off but the car starts.

Asked by Oct 06, 2016 at 01:17 PM about the 1996 Lexus LS 400

Question type: Maintenance & Repair

I had a battery drain when the car is parked, I would remove a terminal
whenever I park the car. Now the electronics have completely shut off but the
car runs when start the ignition. Please help. I suspect it's my alternator but
I'm not sure.

2 Answers

140

It has nothing to do with your alternator. Your alternator just charges your battery. You must have some short somewhere and that could be serious. You need to have the car inspected immediately, it could be only time before it could die on you completely or worst catch on fire. Take care of it immediately for your own safety.

101,465

Try this first/ https://www.youtube.com/watch?v=9wLrTjeb9TY

Your Answer

Add photo

Related Questions

Search Lexus LS 400 Questions

Lexus LS 400 Experts

#1 Tom Demyan
Tom Demyan
Reputation 460
#2 dandyoun
dandyoun
Reputation 220
#3 Sam Lee
Sam Lee
Reputation 180
View All

Related Models For Sale

Used Lexus GS 300
30 Great Deals out of 771 listings starting at $2,495
Used Lexus ES 300
5 Great Deals out of 885 listings starting at $1,800
Used Toyota Camry
1,010 Great Deals out of 90,532 listings starting at $650
Used Honda Accord
804 Great Deals out of 84,447 listings starting at $988
Used Lexus SC 400
60 listings
Used Mercedes-Benz S-Class
168 Great Deals out of 6,470 listings starting at $2,700

Content submitted by Users is not endorsed by CarGurus, does not express the opinions of CarGurus, and should not be considered reviewed, screened, or approved by CarGurus. Please refer to CarGurus Terms of Use.