put new rear wiper motor in and the relays work but motor doesnt

Asked by Jan 22, 2013 at 03:25 PM about the 1999 Ford Expedition

Question type: Maintenance & Repair

1 Answer


Put 12 volts directly to the motor. If it works your motor is fine. Probably a circuit issue... broken wire or blown fuse/ bad relay. Make sure motor body is properly grounded to vehicle body.... mount contact points clean...

Your Answer

Ford Expedition Experts

  • #1
  • #2
    Larry Sturgis
  • #3
View All

Related Models For Sale

Used Chevrolet Tahoe
646 Great Deals out of 37,897 listings starting at $695
Used Ford Explorer
878 Great Deals out of 64,708 listings starting at $1,200
Used Chevrolet Suburban
420 Great Deals out of 22,468 listings starting at $2,495
Used Lincoln Navigator
98 Great Deals out of 3,520 listings starting at $1,999
Used Ford F-150
2,535 Great Deals out of 221,934 listings starting at $1,222
Used GMC Yukon
378 Great Deals out of 18,667 listings starting at $1,800
Used GMC Yukon XL
219 Great Deals out of 12,694 listings starting at $2,200
Used Cadillac Escalade
268 Great Deals out of 11,928 listings starting at $2,995
Used Dodge Durango
228 Great Deals out of 24,511 listings starting at $1,500
Used Ford Excursion
5 Great Deals out of 784 listings starting at $4,395
Used Ford F-250 Super Duty
407 Great Deals out of 45,362 listings starting at $1,500

Used Cars For Sale

2018 Ford Expedition For Sale
6,811 listings starting at $43,676
2017 Ford Expedition For Sale
188 Great Deals out of 5,019 listings starting at $22,400
2016 Ford Expedition For Sale
54 Great Deals out of 1,303 listings starting at $18,991
2015 Ford Expedition For Sale
33 Great Deals out of 917 listings starting at $18,599
2014 Ford Expedition For Sale
40 Great Deals out of 898 listings starting at $12,990

Content submitted by Users is not endorsed by CarGurus, does not express the opinions of CarGurus, and should not be considered reviewed, screened, or approved by CarGurus. Please refer to CarGurus Terms of Use.