Like to know

Asked by Mar 03, 2018 at 04:24 AM about the 1989 Chevrolet S-10 Blazer

Question type: General

Okay I have an 89 s10 Blazer with a 4.3. it
runs like a champ, but getting it started
seems to take a second or two. If the engine
is warmed up then it starts just fine. I was
told that this could be because of a bad 02
censor. But I'm not sure, so if anyone can
give me advice before I start throwing
money I don't have into this thing.

1 Answer

7,675

turn the key to run position and turn it off , then start it see if that makes a difference , it may not be getting primed to fire up ,

Your Answer:

Chevrolet S-10 Blazer Experts

  • #1
    Cody Doud
    Reputation
    750
  • #2
    emtfirefighter77
    Reputation
    570
  • #3
    crazzy450r
    Reputation
    360
View All

Related Models For Sale

Used Chevrolet S-10
6 Great Deals out of 867 listings starting at $2,295
Used Chevrolet Blazer
3 Great Deals out of 725 listings starting at $900
Used GMC S-15 Jimmy
7 listings
Used Ford F-150
2,311 Great Deals out of 183,401 listings starting at $1,299
Used GMC Jimmy
145 listings starting at $1,500
Used Ford Ranger
114 Great Deals out of 4,155 listings starting at $1,495
Used Ford Bronco
199 listings
Used Chevrolet C/K 1500
692 listings starting at $2,250
Used Chevrolet Camaro
396 Great Deals out of 27,469 listings starting at $2,100
Used Dodge Dakota
91 Great Deals out of 2,873 listings starting at $1,600

Content submitted by Users is not endorsed by CarGurus, does not express the opinions of CarGurus, and should not be considered reviewed, screened, or approved by CarGurus. Please refer to CarGurus Terms of Use.