Slow to engage when first started?

Asked by Jul 28, 2011 at 07:00 PM about the 2003 Dodge Intrepid

Question type: Maintenance & Repair

I have a 2003 Dodge Intrepid.  When it is first started after the engine is cooled, it is slow to engage.  Once it does it is fine.  Throwing a random misfire code.  We have had it in to 3 shops and none have been able to tell us what is wrong.  Any ideas?

1 Answer

165

did you try changing the fluid & filter, or sensor

Your Answer:

Dodge Intrepid Experts

  • #1
    Michael Kane
    Reputation
    1,360
  • #2
    COMETGUY61
    Reputation
    460
  • #3
    dandyoun
    Reputation
    410
View All

Related Models For Sale

Used Dodge Stratus
475 listings starting at $2,489
Used Dodge Durango
299 Great Deals out of 25,758 listings starting at $1,500
Used Chevrolet Impala
384 Great Deals out of 25,757 listings starting at $950
Used Toyota Camry
759 Great Deals out of 73,416 listings starting at $1,195
Used Ford F-150
2,356 Great Deals out of 208,288 listings starting at $998
Used Chrysler Concorde
128 listings starting at $2,888
Used Nissan Altima
745 Great Deals out of 66,933 listings starting at $1,625
Used Ford Mustang
260 Great Deals out of 37,873 listings starting at $1,350
Used Chrysler 300M
143 listings
Used Dodge Ram 1500
326 Great Deals out of 9,355 listings starting at $1,995
Used Ford Explorer
862 Great Deals out of 67,772 listings starting at $800

Content submitted by Users is not endorsed by CarGurus, does not express the opinions of CarGurus, and should not be considered reviewed, screened, or approved by CarGurus. Please refer to CarGurus Terms of Use.