85 c10

Asked by Jan 18, 2016 at 06:25 PM about the 1988 Chevrolet C/K 1500

Question type: General

I have an 85 C10 when I press the brake my front
yellow markers come on and my tail lights do not
flash (all lights are on).. I checked the fuse for my
blinkers and it works but my signal does not work
either. All lights come on and the back of the fuse
block seems to be connected right just not getting
a flash when I press the brake or signals. It's seems
like it's backwards any help is appreciated thank

2 Answers


Make sure the 4 way switch is completely off, you may have to run it in and out a few times just to make sure. If that didn't cure it then you need to check the sockets for broken contacts and grounds and possible cross circuits inside the lamps.


Has someone been screwing with your electrical system?

Your Answer

Chevrolet C/K 1500 Experts

  • #1
    Andrew Olsen
  • #2
    John Saffrahn
  • #3
View All

Related Models For Sale

Used GMC Sierra 1500
903 Great Deals out of 59,465 listings starting at $1,980
Used Ford F-150
2,603 Great Deals out of 222,391 listings starting at $1,222
Used Chevrolet C/K 2500
199 listings starting at $3,495
Used Chevrolet C/K 10
291 listings
Used Chevrolet Camaro
267 Great Deals out of 30,511 listings starting at $4,200
Used Chevrolet C/K 3500
180 listings starting at $6,990
Used Chevrolet S-10
11 Great Deals out of 1,058 listings starting at $950

Content submitted by Users is not endorsed by CarGurus, does not express the opinions of CarGurus, and should not be considered reviewed, screened, or approved by CarGurus. Please refer to CarGurus Terms of Use.