I have no power what so ever I had the alternator tested and it tested good so I bought a new battery worked fine until today it started sputtering and back firing than died now I have no power again

Asked by Apr 22, 2014 at 07:16 PM about the 1988 Chevrolet C/K 1500

Question type: Maintenance & Repair

1 Answer

112,315

Sounds like a loose connection or alternator is acting up and not keeping battery charged. I would check and clean all connections first. Also check the negative battery connections on the frame and motor. Have battery charged and it should start back up. If battery looses charge again I would start thinking alternator. I had an alternator that tested good but would not keep my battery charged. Replaced it and all is good now.

Your Answer

Add photo

Related Questions

Search Chevrolet C/K 1500 Questions

Chevrolet C/K 1500 Experts

#1 Andrew Olsen
Andrew Olsen
Reputation 3,480
#2 John Saffrahn
John Saffrahn
Reputation 2,530
#3 Rowefast
Rowefast
Reputation 2,120
View All

Related Models For Sale

Used GMC Sierra 1500
789 Great Deals out of 67,999 listings starting at $1,700
Used Ford F-150
2,091 Great Deals out of 192,324 listings starting at $290
Used Chevrolet C/K 2500
206 listings starting at $6,499
Used Chevrolet Camaro
370 Great Deals out of 31,228 listings starting at $2,500
Used Chevrolet S-10
8 Great Deals out of 1,340 listings starting at $1,899
Used Chevrolet C/K 3500
232 listings starting at $2,500

Content submitted by Users is not endorsed by CarGurus, does not express the opinions of CarGurus, and should not be considered reviewed, screened, or approved by CarGurus. Please refer to CarGurus Terms of Use.