2002 concord m300 it has 12v on the 2 wires that go to the coil


Asked by Jan 07, 2015 at 08:47 AM about the 2002 Chrysler 300M

Question type: Maintenance & Repair

every time i start it only runs on 2 coils 3 and 2 but the thing is that the 2 wires that go to it
have 12v even though 1 wire is suppose to have signal from the computer i think so i
really need help

2 Answers

maybe this will help, I blew it up much bigger..click on it


how do you read it cause im kinda lost and i cant tell which color the wires are cause it has a green and a kinda of brown thats suppose to have signal from the computer and i unplug all of them and im getting signal on some of them but when i plug them back to the coil it shows 12v instead of signal.

Your Answer

Chrysler 300M Experts

  • #1
    Jearod Leet
  • #2
    Felix Melendez
  • #3
View All

Related Models For Sale

Used Ford Mustang
287 Great Deals out of 38,472 listings starting at $1,995
Used Chevrolet Impala
371 Great Deals out of 27,339 listings starting at $1,499
Used Chevrolet Camaro
245 Great Deals out of 30,155 listings starting at $4,980
Used Jeep Grand Cherokee
787 Great Deals out of 73,008 listings starting at $999
Used Honda Accord
553 Great Deals out of 91,963 listings starting at $1,495
Used Chevrolet Tahoe
641 Great Deals out of 37,663 listings starting at $795
Used Ford F-150
2,488 Great Deals out of 220,740 listings starting at $1,222
Used Nissan Maxima
220 Great Deals out of 18,086 listings starting at $1,500
Used Dodge Durango
210 Great Deals out of 24,278 listings starting at $1,500
Used Toyota Camry
807 Great Deals out of 71,623 listings starting at $1,400
Used BMW 5 Series
387 Great Deals out of 15,995 listings starting at $1,650

Content submitted by Users is not endorsed by CarGurus, does not express the opinions of CarGurus, and should not be considered reviewed, screened, or approved by CarGurus. Please refer to CarGurus Terms of Use.