Check engine light is no coming on at all and new map sensor has been placed on car. Car seems to get warm and then beigins to sputter and cut off. Now can anyone assist with question. I feel as though it could be a wire or sensor not real sure though. Computer tells me multiple codes, engine light still does not come on until I disconnect some thing while car running. Has anyone ever had similar problem?

ahiyah
25

Asked by ahiyah Apr 23, 2007 at 11:15 AM about the 1995 Nissan Maxima SE

Question type: Maintenance & Repair

I am able to drive car for roughly anywhere from an 30 to 45 min time period smoothly, then it seems to shift into a sputter.  Car will also cut off.  there may be a slight hesitation in gas pressure and rpms might jump during this whole time period.  Then it cuts off and sputters. I hope this make my point alittle more clearer.  

1 Answer

98DAK
2,155

Is it posting a code for the engine temp sensor ? you said it was getting warm

1 out of 1 people think this is helpful.
Best Answer

Your Answer

Add photo

Related Questions

Search Nissan Maxima Questions

Nissan Maxima Experts

#1 rtriel
rtriel
Reputation 320
#2 Tom Demyan
Tom Demyan
Reputation 280
#3 Cocohuate
Cocohuate
Reputation 250
View All

Related Models For Sale

Used Nissan Altima"
1,306 Great Deals out of 84,082 listings starting at $1,495
Used Honda Accord"
1,078 Great Deals out of 61,554 listings starting at $900
Used Toyota Camry"
1,497 Great Deals out of 78,366 listings starting at $1,200
Used Acura TL"
276 Great Deals out of 5,882 listings starting at $2,000
Used Chevrolet Impala"
1,303 Great Deals out of 59,689 listings starting at $2,000
Used Honda Civic"
1,018 Great Deals out of 65,004 listings starting at $1,599
Used Ford Mustang"
531 Great Deals out of 35,230 listings starting at $145
Used Chevrolet Camaro"
345 Great Deals out of 34,786 listings starting at $1,950

Used Cars For Sale